Responsiiviset kotisivut

Haluatko laadukkaat, persoonalliset kotisivut, jotka toimivat kaikilla laitteilla?

Ratkaisuna on WordPress-kotisivut, joihin teemme yritysilmeesi mukaisen ulkoasun. Helppokäyttöinen hallintapaneeli, laajennettavuus ja hyvä tekninen hakukoneoptimointi viimeistelevät käyttökokemuksen.


Vakuuta asiakkaasi

Nykyaikana sinulla on vain muutama sekunti aikaa vakuuttaa asiakkaasi, ennen kuin he poistuvat sivuiltasi. Toteutamme näyttävät kotisivut, jotka toimivat riippumatta siitä, millä päätelaitteella asiakkaasi niitä selaavat. Responsiivisen kotisivun ulkoasu, sisältö ja käyttöliittymä mukautuvat käytettävän päätelaitteen mukaan.

Kotisivupakettiin saat liitettyä myös valokuvaajamme palveluita, jolloin saat korkealaatuisia tuote- ja esittelykuvia sekä yritysvideon uusille sivuillesi. 4K-tasoinen kopterikuvaus viimeistelee videon vaikuttavuuden.

Käyntikorttisi verkossa

Toteutamme sinulle sivut, jotka löytyvät hakukoneista ja tukevat yrityksesi liiketoimintaa. Helppokäyttöisen hallintapaneelin avulla voit itse pitää sivusi aina ajan tasalla.

Kotisivutila

Kotisivutilamme on optimoitu WordPressille sopivaksi. Ylläpidämme ja päivitämme kotisivualustasi, joten sivusi ovat aina tietoturvalliset. Fyysisesti sivut säilytetään konesaliksi muutetussa pankkiholvissa useiden palomuurien takana. Tietoturva on meille sydämen asia.

WordPress

Jatkuva avoimen lähdekoodin kehitystyö, helppokäyttöisyys ja hyvä laajennettavuus ovat tehneet WordPressistä ykkösvaihtoehdon kotisivujen alustaksi monelle yritykselle. Arvion mukaan jopa 20 prosenttia kaikista maailman verkkosivuista käyttää WordPressiä alustanaan.

Palvelun käyttöönotto

Ensimmäisenä käymme läpi tarpeesi ja toiveesi kotisivujen suhteen. Palaverin pohjalta toimitamme vedoksen sivun ulkoasusta, johon voit esittää muutostoiveita. Tämän jälkeen ammattilaisemme valmistavat yrityksesi brändiin sopivat kotisivut avaimet käteen -periaatteella. Lopuksi koulutamme sinut julkaisujärjestelmän käyttöön, jotta saat itse pidettyä sivusi aina ajan tasalla.

Referenssit

Olemme toteuttaneet vuosien varrella satoja sivuja. Tässä muutamia viimeisimpiä toteutuksiamme.

Tilaa ilmainen selvitys

Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja käy läpi kanssasi nykyisten kotisivujesi tilanteen.