Joustavaa tiedostojen jakoa

Tiedostopankki on ratkaisu yrityksesi tiedostojen hallintaan. Järjestelmän avulla tallennat, järjestelet ja halutessasi jaat suuretkin tiedostot ja kansiot yrityksesi työntekijöiden, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaittesi kanssa. Näin voit unohtaa sähköpostien liitetiedosto-ongelmat ja kokorajoitukset.

Järjestelmä on käytössäsi kaikkialla www-selaimen välityksellä, eikä sinun tarvitse asentaa mitään tietokoneellesi. Tiedostot ja kansiot siirtyvät helppokäyttöisen käyttöliittymän kautta tietopankista omalle työasemallesi ja toisin päin ja valitsemalla automaattisen sähköpostimuistutuksen saat aina tiedon, kun hallitsemaasi kansioon siirretään tai päivitetään tiedostoja.

Käyttäjien oikeuksia hallitaan henkilö- tai tiimikohtaisilla käyttäjätunnuksilla ja näin rajataan tarkasti, kuka saa mitäkin tiedostoa muokata, katsella ja kopioida. Käyttäjäryhmiä muodostamalla jaat kansioita nopeasti suurillekin ryhmille ja näin uudet hinnastot ja vaikkapa palaverimuistiot siirtyvät helposti työryhmälle. Voit myös muokatessasi tiedostoa jättää sen yhteyteen omia muistiinpanoja tai kommentteja esimerkiksi tiedoston käyttöoikeuteen liittyvistä rajoituksista tai siitä, mikä versio tiedosto on.

Tiedostopankki asennetaan joko oman tai jaetun virtuaalipalvelimen ratkaisulle. Virtuaalipalvelinten tietoturvataso on erittäin korkea. Oman virtuaalipalvelimen toiminta on täysin eriytetty muiden asiakkaiden tiedoista ja palvelimista ja se on ainoastaan asiakkaan omassa käytössä.

Pyydä demotunnukset myynnistämme 020 743 1111 tai myynti@imageworld.fi.